Over Motor Venray | Motor Venray
Vandaag geopend tot 18:00u
meer dan 25 jaar de motordealer van Noord Limburg

Over Motor Venray

Sinds 1994 is Erik Kuijpers te vinden in Venray met zijn motorzaak. Erik heeft sindsdien zijn bedrijf sterk doorontwikkeld. “Als de markt verandert, veranderen wij mee.” aldus Erik. “De verwachting van de klant leidt tot de verandering voor de toekomst”. Toch houdt Motor Venray zich nog vast aan oude principes. Zo is afspraak afspraak en alles gaat in overleg met jou als klant.

wij staan voor je klaar

Één team, één passie

Je zou haast denken dat het een vereiste is om bij Motor Venray aan de slag te mogen: de passie voor motoren. Iedereen wil daarom ook maar één ding, en dat is jou helpen bij jouw vraag. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte motorfiets, de bijbehorende kleding, onderhoud of gewoon een vraag over jouw motor. Ze staan voor je klaar!

geniet van vrijheid

Geniet van het moment

Motorrijden draait om jou, om vrijheid, om het moment. Het team van Motor Venray helpt jou bij het samenstellen van jouw motorervaring. Op onze locatie vind je een ruime showroom met nieuwe motoren van BMW Motorrad en Kawasaki, een uitgebreid en snel wisselend aanbod van occasions, een vakkundige werkplaats en één team bezeten van motoren. Zij zorgen voor jou, jouw vrijheid en jouw moment.

Geniet van het moment!