Wij zijn gesloten

stoer, stijlvol, kwaliteit en veilig

Motor kleding bij Motor Venray

Geen enkele vorm van gemotoriseerd vervoer geeft zo’n gevoel van vrijheid als een motor. Je bent in contact met je motor, de weg en de elementen. Juist daarom is het ook belangrijk dat je de juiste beschermende kleding draagt. Bij Motor Venray staan onze kleding adviseurs voor je klaar met de best passende kleding, helmen afgestemd op jouw hoofd, handschoenen en laarzen. Ze geven deskundig advies dat past bij jouw stijl.

nieuwste collectie

Kwalitatief hoogstaande motorkleding

In onze kleding shop vind je enkel merken waar wij ook volledig achter staan. Denk hierbij aan merken als BMW, Macna en iXS. Onze dames staan voor je klaar zodat jij in stijl maar ook zeker veilig de weg op kunt. Wil je zeker weten dat er voldoende tijd is om de motor kleding te passen? Bel dan even voor een afspraak voor personal shopping. Dan krijg je gegarandeerd de tijd en het advies dat je nodig hebt.

Motor Laarzen
Motorhelmen

alleen de beste merken

Motor helmen

Naast de kleding zoals handschoenen, laarzen en een (tweedelig) pak is een helm noodzakelijk. Sterker nog, zonder mag je de weg niet op. In onze shop vind je helmen van de merken Shoei, HJC, Nolan, BMW en Schuberth. Uiteraard hebben deze gerenommeerde merken diverse modellen helmen. Denk aan de integraal-, systeem-, jet- en crosshelmen. Ook is het mogelijk om een helm volledig op je hoofd aan te laten meten. De binnenkant van de helm is dan volledig op maat zodat deze perfect aansluit.

Wendy van Kempen

Contact opnemen

0478 588 588
maak een afspraak
Nolan
Schuberth
Shoei
IXS
Macna
BMW