Nieuwe motoren van BMW Motorrad & Kawasaki  | Motor Venray
Vandaag geopend tot 18:00u

Nieuwe modellen

Bezoek onze showroom voor ruim aanbod

Nieuwe motoren van BMW Motorrad & Kawasaki 

Ga jij voor een nieuwe motor? De eerste of de volgende? Voordat je een motor uitkiest, helpen wij je graag om jouw wensen te vertalen naar een motor die bij jou past. Denk hierbij aan het type motor en uitvoering. Wat is je rijstijl en hoeveel en waarvoor ga je de motor gebruiken? In onze showroom vind je motoren van BMW Motorrad en Kawasaki. Natuurlijk in verschillende stijlen zoals adventure, tour, supernaked, sport, classic, scooter, cruiser en electric mobility.

Motor Venray heeft de kennis, kunde en motoren in huis om er voor te zorgen dat jij de motor vindt die bij jou hoort.

  • Grote showroom met altijd meer dan 100 modellen op voorraad
  • Voor de beginnende rijder en de zeer ervaren rijder
  • Advies op maat door echte specialisten
Showroom 1
Showroom 2
Showroom 3
Showroom 4

Maatwerk & persoonlijk advies

De aankoop van een nieuwe motor is niet zomaar een besluit. Sterker nog, het is maatwerk. Bij Motor Venray vind je alles onder één dak. Van de motor en de motorkleding, tot een volledig onderhoudsplan. Elke stap van de route heeft zijn eigen vakidioot om jou op weg te helpen.

Meer dan alleen motoren

Ga je alleen voor een nieuwe motor of zoek je het totaalpakket? Bij Motor Venray helpen wij je graag aan (bij)passende kleding. In ons aanbod vind je alles wat je nodig hebt. Een beschermend pak, handschoenen, laarzen, helmen, regenkleding en alle accessoires die je je kunt wensen. Bij jouw nieuwe motor hoort een nieuwe gear. Motor Venray zorgt voor jouw totaalpakket.

Gegarandeerde tevredenheid

Jij hebt je aankoop bij elkaar. De perfecte motor, passende kleding, nog wat coole accessoires om het geheel compleet te maken. Je koopt, je rijdt en er gaat iets kapot. Wat dan? Geen zorgen! Neem contact met ons op en we zorgen dat je weer verder kunt rijden. Alle aankopen bij Motor Venray hebben een garantie. Ook zorgen wij binnen Nederland voor onze mobiliteitsgarantie. Is je motor echt toe aan een reparatie, ook dan kun je bij ons een vervangende motor regelen!