Louk | Over Motor Venray | Motor Venray
Wij zijn gesloten
Louk

Louk

Mede-eigenaar

Van jongs af aan heb ik al een grote interesse  voor brommers, auto's en motorfietsen. Ik was hier als kind altijd al mee bezig. Op mijn 18e heb ik dus ook, aansluitend aan mijn autorijbewijs, direct mijn motorrijbewijs behaald. De opleiding Automotive Management, die ik op mijn 19e ging volgen, sloot dan ook perfect aan bij mijn interesses. 

In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik een afstudeeropdracht mogen schrijven voor Motor Venray. Dit was voor mij het begin van een leerzame periode en de opbouw van goede relaties binnen de motorenbranche. Na 3 jaar was ik echter nieuwsgierig naar wat voor carrièremogelijkheden er nog meer waren en heb ik gekozen om de stap naar een andere branche te maken.

Na het doormaken van een stuk persoonlijke groei en met een hoop ervaring rijker merkte ik dat ik het klantcontact alsook het ondernemend bezig zijn, waar ik juist positieve energie van kreeg, steeds meer miste. Toen Erik mij dan ook de vraag stelde om terug te keren naar het dynamische Motor Venray, was de keuze gevoelsmatig snel gemaakt. 

Samen met Erik en het team van Motor Venray gaan we werken aan een mooie toekomst. Een toekomst waarin de klant centraal staat.

terug naar overzicht