Motor huren in Limburg bij Motor Venray | Motor Venray
Wij zijn gesloten

Voordeling en makkelijk een motor huren

MOTOR HUREN BIJ MOTOR VENRAY

Motor Venray heeft een ruim aanbod van diverse merken motoren welke je kunt huren. Het maken van een reservering kan eenvoudig online. Via het platform Motoshare bieden wij onder andere BMW Motorrad & Kawasaki motorfietsen aan. Huur je bij ons een motorfiets dan heb je altijd de nieuwste modellen. In ons aanbod vind je altijd een motor die bij jou past. Kijk in ons overzicht welke opties we bieden en of de motor nog beschikbaar is!

Bekijk het verhuur aanbod

Motor verhuur met accessoires

Heb je zelf geen motorkleding? Geen probleem! Bij Motor Venray zorgen we daar ook voor. Voor een kleine vergoeding zorgen wij voor:

Wat

Prijs per dag

Prijs per week

Helm

€10,-

€40,-

Motorjas

€10,-

€40,-

Motorbroek

€7,5,-

€25,-

Motorhandschoenen

€5,-

€20,-

Laarzen

€7,5,-

€25,-

Koffers (top/zijkoffers)

€10,-/
20,-

€40,-/
80,-

Navigatie

€20,-

€50,-

 

Geef bij de reservering aan welke kleding of accessoires je graag zou gebruiken. Dan zorgen wij er voor dat het allemaal klaar ligt bij het ophalen.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer de huurder de huurovereenkomst meer dan 72 uur voor aanvang van de huurperiode annuleert dan geeft MotoShare een waardebon die gebruikt kan worden bij een volgende huur. De waarde van de bon bestaat uit het reeds betaalde bedrag minus de transactiekosten van € 5,-

Mocht de verhuurder de huurovereenkomst annuleren, dan wordt de huursom (inclusief € 5,- transactiekosten) teruggestort op het rekeningnummer van de huurder.

Let op! Annuller je minder dan 72 uur voor aanvang dan ontvang je geen waardebon. Het betaalde bdrag minus de administratiekosten en verzekering wordt dan uitgekeerd aan de verhuurder.

Je kan jouw huurovereenkomst annuleren door bij MotoShare in jouw account onder huuroverzicht de overeenkomst te selecteren en vervolgens rechtsboven op annuleren te klikken.

Motor huren

Je wilt een motor huren voor de Eifel? Of een weekend motor huren in Limburg? Dan ben je aan het juiste adres. Met onze locatie in Venray (Limburg) bevind je je dicht bij de Eifel. Je huurt de motor eenvoudig via het Motoshare platform. We hebben de motoren voor bijna ieder motorrijbewijs. Dus je kunt terecht met het A2 en A rijbewijs! Neem een kijkje tussen onze motoren van verschillend merken en typen. Heb je nog vragen? Bel dan even voor meer informatie!

Bekijk ook:

BMW Motor huren in Limburg?
BMW R 1200 GS en BMW R 1250 GS huren in Limburg?
Kawasaki Motor huren in Limburg?
Motor huren in Limburg
Met een huurmotor door de Duitse Eifel rijden