Motor kleding | Motor Venray
Vandaag geopend tot 18:00u
stoer, stijlvol, kwaliteit en veilig

Motor kleding bij Motor Venray

Geen enkele vorm van gemotoriseerd vervoer geeft zo’n gevoel van vrijheid als een motor. Je bent in contact met je motor, de weg en de elementen. Juist daarom is het ook belangrijk dat je de juiste beschermende kleding draagt. Bij Motor Venray staan onze kleding adviseurs voor je klaar met de best passende kleding, helmen afgestemd op jouw hoofd, handschoenen en laarzen. Ze geven deskundig advies dat past bij jouw stijl.

Nolan
Schuberth
Scorpion
Shoei
IXS
BMW
nieuwste collectie

Kwalitatief hoogstaande motorkleding

In onze kleding shop vind je enkel merken waar wij ook volledig achter staan. Denk hierbij aan merken als AlpineStars, BMW, IXS, REV'IT!, en RUKKA. Onze dames staan voor je klaar zodat jij in stijl maar ook zeker veilig de weg op kunt. Wil je zeker weten dat er voldoende tijd is om de motor kleding te passen? Bel dan even voor een afspraak voor personal shopping. Dan krijg je gegarandeerd de tijd en het advies dat je nodig hebt.

Maak een afspraak

Motor Laarzen
Motorhelmen
alleen de beste merken

Motor helmen 

Naast de kleding zoals handschoenen, laarzen en een (tweedelig) pak is een helm noodzakelijk. Sterker nog, zonder mag je de weg niet op. In onze shop vind je helmen van de merken BMW, Schuberth, HJC, Nolan, Scorpion en SHOEI. Uiteraard hebben deze gerenommeerde merken diverse modellen helmen. Denk aan de integraal-, systeem-, jet- en crosshelmen. Ook is het mogelijk om een helm volledig op je hoofd aan te laten meten. De binnenkant van de helm is dan volledig op maat zodat deze perfect aansluit. Het betreft hier personal fitting van SHOEI. Hiervoor zijn onze medewerkers opgeleid.

Nieuw in ons assortiment
Scorpion EXO™ 

Al meer dan 10 jaar is Scorpion EXO™ betrokken bij het creëren van hoogwaardige, innovatieve en zeer goed gemaakte helmen.  Met de hulp van 's werelds beste rijders, van MotoGP tot Dakar, en de feedback en ervaringen van de consumenten, hebben wereldberoemde ingenieurs en ontwerpers talloze uren besteed om ervoor te zorgen dat elk Scorpion EXO™ helm uw verwachtingen overtreft. Scorpion EXO™ blinkt vooral uit in prijs-kwaliteitverhouding en hun kleurrijke designs. Of je de helm nu gebruikt voor dagelijks intensief gebruik of voor een ritje op een mooie dag, voor alles heeft Scorpion EXO™  een passende helm die perfect past bij jouw rijstijl.

Bekijk het ruime assortiment in onze webshop of kom naar onze winkel.

Scorpion
Scorpion 2