R 1300 GS | BMW Motorrad - BMW motorfietsen - Make life a ride | Motor Venray
Wij zijn gesloten
terug naar overzicht
„ LET’S SET THE PACE TOGETHER “

BMW R 1300 GS

DE BMW R 1300 GS

ONGEËVENAARDE VEELZIJDIGHEID

Geen compromissen - alles is op jou afgestemd. Hoe wil je zitten als je naar nieuwe persoonlijke hoogtes klimt? Hoger, lager? Monoposto? Met z'n tweeën? Strak en licht of liever met veel bagage? Comfortabel op lange trajecten of liever sportief in het terrein? Het innovatieve, modulaire frameconcept is klaar voor jouw wensen. Noem mij de perfecte reisenduro - je zou gelijk kunnen hebben.

Geloof in jezelf

Dit onverwachte gemak: je hebt alles in eigen hand. Natuurlijk, want je hebt maar 237 kilogram*onder je. Grote doelen bereiken wordt opeens kinderspel. Je ervaart op elke ondergrond een onbekend rijgevoel. Je bent stabiel en doelgericht onderweg. Overhellen, remmen, accelereren - jij behoudt de volledige controle. Ervaar het nieuwe gemak van rijden met een volledig nieuw ontwikkeld onderstel, zoals het nieuwe monocoque-achterframe, de nieuwe EVO-Telelever en EVO-Paralever, plus de nieuwe DSA (Dynamic Suspension Adjustment) en de innovatieve adaptieve voertuighoogteregeling.

Bereik het volgende niveau

Alles is gemaakt met jouw behoeften in gedachten: rijcomfort van een volgend niveau. Het nieuwe Telelever-lagersysteem staat borg voor uitstekende rijeigenschappen. De GS-Flyline met de extra vlakke tank-buddyseatlijn zorgt voor een geheel nieuwe beweeglijkheid, licht manoeuvreren en een ontspannen zithouding. De grote ergonomische variatie geeft berijders met uiteenlopende eisen de mogelijkheid elk terrein te bedwingen. Dankzij het omgevingssensorsysteem van de optionele Riding Assistant houd je daarbij alles in de gaten.

Teruggebracht tot de essentie van de GS-spirit

Op naar nieuwe avonturen. Dankzij Keyless Ride kun je eenvoudig opstappen en starten. Je neemt plaats op de comfortabele standaard berijdersbuddyseat met een zithoogte variërend van 800 tot 890 mm afhankelijk van welke buddyseat je kiest. Je zet de in de handbescherming geïntegreerde richtingaanwijzer aan en slaat af in de richting van de vrijheid. Met elke meter wordt het duidelijker: je zit op iets unieks. Het kan zo simpel zijn - ware grootsheid hoeft niet groter te zijn. Hier vind je geen overbodig onderdeel, want alles is toegespitst op de essentie van GS-rijden: op puur rijplezier.R 1300 GS
R 1300 GS
R 1300 GS
R 1300 GS
R 1300 GS
R 1300 GS
R 1300 GS
R 1300 GS

Kies de BMW motor die bij jou past

Met de FS Productwijzer