M 1000 XR | BMW Motorrad - BMW motorfietsen - Make life a ride | Motor Venray
Wij zijn gesloten
terug naar overzicht
Born To Lead

BMW M 1000 XR

Dit is ’m: de lichtste en krachtigste crossover-motorfiets ter wereld. Niets minder dan dat. Een volbloed M model. Afgestemd op maximale prestaties - in dit geval prestaties op lange afstanden. Daarom heet-ie de M XR. Of zoals wij zeggen: de MaXimizeR. Want deze machine maakt alles maximaal: je rijbeleving, je uithoudingsvermogen en - wanneer je dat wilt - je adrenalinespiegel. Maar je kunt ook in alle rust vertrouwen op jezelf tijdens het afleggen van grote afstanden. Want jij weet dat je iedereen op elk moment de baas bent. #NeverStopChallenging

Born on the Racetrack

Je voelt het meteen: de M XR beschikt over het M DNA. Deze motor belichaamt alles waar de krachtigste letter van de wereld voor staat: leadership, soevereiniteit en speelse dominantie vanuit de pols. De letter M staat voor hoogwaardige afwerking en uitstekende materialen en uitrustingsdelen. Om op een M model te kunnen rijden, moet je over een uitstekende rijvaardigheid beschikken. M combineert het fascinerende van motorsport met een levensstijl op de snelle baan. Het derde M model maakt onze viercilinderfamilie compleet.

Maximale exclusiviteit

Niet alleen visueel een M. De M XR is uitgebreid uitgerust met M Parts. Al bij de start en met één blik op het display voert de M opstartanimatie je mee in de M sportwereld. Terwijl je door het M sportzadel zonder vermoeidheid kunt rijden, zorgen de M winglets door aerodynamische neerwaartse druk voor meer downforce op de weg. En ook met de M rem kunnen de prestaties nauwkeurig onder controle worden gehouden.

M 1000 XR
M 1000 XR
M 1000 XR
M 1000 XR
M 1000 XR

Kies de BMW motor die bij jou past

Met de FS Productwijzer