CE-02 | BMW Motorrad - BMW motorfietsen - Make life a ride | Motor Venray
Wij zijn gesloten
terug naar overzicht
MOVE YOUR WAY.

BMW CE-02

De nieuwe BMW CE-02

Time to get up! Er wacht je een nieuwe dag om vorm aan te geven. Maar vandaag is alles anders. Je wilt niet alleen maar je eigen ding doen. Je staat op om grootse dingen te doen. Wat je daarvoor doet? Je stapt op een nieuw vervoersmiddel dat je in een nieuwe realiteit brengt. Binnen een paar seconden. Volledig elektrisch. Door kleine steegjes en dwarsstraten. Door jouw city waar je zo van houdt. Je voelt het: je bent #PluggedToLife terwijl je op de CE 02 de mobiliteit - nee - de wereld verandert. En daarbij zie je er ook nog fantastisch uit.

Hop on.

De CE 02 is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te berijden. Op de 4 kW-variant rijd je met maximaal 45 km/u door de stad. Voor diegenen die meer power en actieradius wensen, is er de 11 kW-variant met maximaal 90 km/u.Enter the playground.

De CE 02 breekt regels. Een echte blikvanger door de speelse elementen - zo ziet rijplezier eruit. Visueel luidruchtig maar elektrisch stil. Revolutionair. Iconisch. Oog voor het milieu kan stijlvol zijn.

Explore the city.

Elektrische step? E-brommer? E-scooter? Nope! De eParkourer is het icoon van de nieuwe Urban Mobility scene. Hij beweegt zich als een parcoursrijder door de stad. Snel, wendbaar, creatief. En verovert deze stormenderhand.

Time to have fun.

Met de knoppen op het stuur selecteer je de rijmodus en bepaal je jouw Riding Experience. SURF staat voor maximaal uitrollen en lekker voortglijden. FLOW kies je als je optimaal met het verkeer wilt meestromen. Met het Highline-pakket komt er een derde optie bij: FLASH. De naam zegt het al: met katapultstart en maximale energieterugwinning ben je als eerste weg bij het stoplicht, geef je jezelf de ultieme kick en zit altijd als eerste aan de lunch.

 

CE-02
CE-02
CE-02
CE-02
CE-02

Kies de BMW motor die bij jou past

Met de FS Productwijzer