S 1000 XR | Naar Motor Venray om jouw BMW motor te kopen | Motor Venray
Wij zijn gesloten
terug naar overzicht
Strijd in elke bocht om elke kilometer

BMW S 1000 XR

Je geeft helemaal niets toe, vraagt altijd het uiterste. Van jezelf, maar ook van je machine. Altijd strijdend om de ideale lijn: elke bocht een paar graden lager, een paar millimeter nauwer. Kilometer na kilometer. Met de vernieuwde S 1000 XR heb je een motorfiets die ook geen compromissen kent. Deze machine combineert sportiviteit en goede prestaties op lange ritten in een perfecte vorm. De sportieve agressie is afkomstig uit de RR. Door de uitstekende ergonomie met de rechte, ontspannen zithouding kun je dagenlang om iedere bocht en elk recht stuk strijden. Een circuit dat pas eindigt als jij dat wilt. Zo moet het zijn. Dat verstaan wij onder XR. En jij? #NeverStopChallenging.

S 1000 XR
S 1000 XR
S 1000 XR
S 1000 XR
S 1000 XR
S 1000 XR

De stuurkuip en de verlichting hebben scherpe contouren. Ze vormen samen met markante panelen de algehele belijning - klaar voor de aanval en tot het einde consequent: zijn uiterlijk met korte achterkant doet niet toevallig aan een supersporter denken. 

De markante spitse voorkant, de hoge flyline en het comfortabele stuur duiden al op een niet te stillen honger naar kilometers. Kilometers die in de voor lange trajecten geschikte zithouding ook na vele dagen prettig aanvoelen, ook dankzij de herziene aerodynamica en kuipdelen. Zo ben je nog beter beschermd tegen afkoelen, rijgeluiden alsmede weer en wind. Het verstelbare windscherm laat daarbij zien wat belangrijk is: comfortabel kilometervreten in plaats van met een schuddende helm.

Kies de BMW motor die bij jou past

Met de FS Productwijzer