Motor verzekeren | Motor Venray
Vandaag geopend tot 16:00u
Veilig en verzekerd

Motor verzekeren

Motor Venray zorgt er niet alleen voor dat je motor in orde is als je de weg op gaat, we zorgen ook nog voor de verzekering. Dit doen we met onze partner Combi Motors Verzekeringen. De service die zij bieden is vergelijkbaar met de Motor Venray Service, persoonlijk en gericht op jouw wensen. Zij bekijken de verzekeringen en zorgen voor de scherpste premie en beste voorwaarden.

Direct wegrijden, zonder keuzes te maken

Je hoeft bij het aankopen van een motor bij Motor Venray maar één keuze te maken: welke wordt het? Als je dit hebt gedaan, en de motor is rijklaar gemaakt, kun je wegrijden! De verzekering, die regelen wij. Je rijd weg, allrisk verzekerd en geen eigen risico. Op dat moment gaan de medewerkers van Combi Motors aan de slag om je vrijblijvend de beste aanbieding te doen. Dit natuurlijk afgestemd op jouw wensen en tegen de scherpste premie. Tot je een akkoord geeft, ben je gewoon gratis Allrisk Verzekerd.

Combi motors

Motor verzekering vergelijken

Wanneer je vraagt om een verzekering voor je motor, dan zijn er nogal wat opties. Om het kaf van het koren te scheiden bekijkt Combi Motors het aanbod van meer dan 144 mogelijkheden. Zo kun je denken aan alleen de WA verzekering, of nog een beperkt casco verzekering om je in te dekken tegen diefstal. Natuurlijk is een Allrisk motor verzekering (WA Volledig Casco) mogelijk. Dan krijg je een nieuwwaarde dekking of 3 jaar aankoopwaarde garantie.

De kracht van samenwerking

Combi Motors Verzekeringen werkt met veel verzekeraars samen. Daar ligt direct ook de kracht. Je kunt namelijk kiezen voor de verzekeraar die jou het meeste aanspreekt of met het beste aanbod. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Qualkel Assuradeuren. Zij levert enkel verzekeringen voor motoren! Dit zorgt voor een aantal extra voordelen:

 • Geen alarmverplichting!
 • Inclusief gratis Verhaalsrechtsbijstand verzekering!
 • Vanaf Beperkt Casco inclusief gratis pechhulp in Nederland en heel Europa en maar liefst €1.500,- accessoires verzekerd!
 • Vanaf Volledig Casco €1.500,- helm en kleding meeverzekerd per opzittende
 • Laag eigen risico
 • Tot 80% no-claim korting!
 • Ze nemen korting over van andere verzekeraars
 • Extra korting wanneer u in de winter uw motor niet gebruikt
 • Dagelijks opzegbaar

Hulp na een ongeval of bij pech

Je kunt er op rekenen dat je altijd snellen en professionele hulp krijgt na een ongeval in Nederland en Europa. Hier kunt u op bouwen, 24/7. Afhankelijk van de gekozen maatschappij, krijg je ook nog hulp bij pech in het binnen en buitenland.

Schadeherstel door vakmensen met een passie voor motoren

Je moet er niet aan denken, een ongeluk of schuiver met jouw motor. Helaas heb je het niet altijd zelf in de hand. Wat je wel in de hand hebt, is een professioneel herstel bij Motor Venray. De vakmensen van Motor Venray zorgen er voor dat de motor snel weer hersteld wordt.

Aanvullende dekkingen

Bij iedere verzekering is het mogelijk om je nog aanvullend te laten verzekeren. Denk hierbij aan:

Ongevallen Opzittenden Verzekering

Deze verzekering keert bij een ongeval een eenmalig vooraf vastgesteld bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Dit bedrag dekt niet de volledige schade af, maar is een tegemoetkoming in de werkelijk geleden schade.

Schade Verzekering Opzittenden

Na een ongeval keert een Schadeverzekering Opzittenden (SVO) de werkelijke schade uit van de bestuurder en de passagier(s). Het maakt daarbij niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Ook uw kleding en bagage is gedekt.

Verhaalsrechtsbijstand

Hiermee bent u verzekerd van professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. De verhaalsrechtsbijstand is een verzekering die u helpt om schade die u lijdt door toedoen van een ander, op de aansprakelijke partij te verhalen.

Mogelijke kortingen

 • Winterstop korting
 • Ervaren rijders korting
 • Kilometrage korting
 • No-claim korting (tot max 80%)
 • Pakketkorting
 • Korting icm met uw autoverzekering