G 310 R | BMW Motorrad - BMW motorfietsen - Make life a ride | Motor Venray
Vandaag geopend tot 16:00u
terug naar overzicht
Intens rijplezier

BMW G 310 R

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R! Ondanks het lichte gewicht van de motorfiets is hij een echte krachtpatser met zijn motorinhoud van 313 cc. En daarmee brengt de machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar het werk, de volgende hotspot - of buiten de stadsgrenzen. De G 310 R is een echte BMW motorfiets - alleen met gereduceerde cilinderinhoud. Absolute kwaliteit, hoogwaardige uitstraling en geavanceerde techniek zorgen samen voor intens rijplezier.

G 310 R
G 310 R
G 310 R
G 310 R
G 310 R
G 310 R
G 310 R

Licht, sterk en beweeglijk.

Ook technisch neemt de G 310 R geen genoegen met een tweede plaats. Integendeel: met even ambitieuze als onconventionele technische hoogstandjes volg je niet, maar neem je de leiding. Daarvoor zorgt - onder andere - de 1-cilinder 4-taktmotor met een inhoud van 313 ccm. De bijzondere, achterover gekantelde cilinder en de 180° gedraaide cilinderkop verschuiven het zwaartepunt van de machine naar beneden en in de richting van het voorwiel. Dit maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker te beheersen.

Dankzij het speciale motorconcept is er ondanks de korte wielbasis een zeer lange swingarm mogelijk. Dit verhoogt de rijstabiliteit. Goede looks, krachtige aandrijving en een gewicht van nog geen 160 kilo - zelfs met volle tank. Met de G 310 R kun je eenvoudigweg genieten van motorrijden.

Kies de BMW motor die bij jou past

Met de FS Productwijzer