Wij zijn gesloten
terug naar overzicht
Voor een toekomst zonder compromissen

C evolution

Met de BMW C evolution kun je de Urban Mobility van de toekomst nu al ervaren - zonder compromissen. Integendeel: deze elektrische maxi-scooter verenigt duurzaamheid, dynamiek en beweeglijkheid met oogverblindend design. Uitlaatgas en lawaai behoren tot het verleden. Alle andere voertuigen in het stadsverkeer laat je ver achter je. De krachtige, geheel elektrische motor zorgt er voor dat je snel op je bestemming bent. Uiteraard met heel veel rijplezier. En dankzij de actieradius tot 160 kilometer kan dit rijplezier de hele dag duren. Met dank aan de 4 rijmodi en de intelligente manier van energie terugwinning tijdens remmen en accelereren. Topprestaties, milieuvriendelijkheid en innovatieve technologie - de BMW C evolution staat voor rijplezier zonder compromissen.

C evolution
C evolution
C evolution
C evolution
C evolution
C evolution

Opgeladen aandrijfkracht.

Anders dan conventionele verbrandingsmotoren, ontwikkelt de elektromotor van de C evolution zijn kracht ongekend spontaan en vooral meteen. Het koppel wordt zonder vertraging opgebouwd. De volle aandrijfkracht is er daarom al vanaf de eerste meter.

Zijn maximum vermogen van 35 kW (48 pk) en zijn koppel van 72 Nm aan de 'krukas', theoretisch gesproken, zorgen in de praktijk voor een koppel van bijna 600 Nm op het achterwiel. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 120 km/h voor optimaal stroomverbruik en maximale actieradius. Met een acceleratie van 0 - 50 km/h in slechts 2,8 seconden ben je bij het verkeerslicht hoogstwaarschijnlijk het snelste weg.

Kies de BMW motor die bij jou past

Met de FS Productwijzer